Квалитетот на нашиот АГРАГОЛД шеќер е бескомпромисен, а заштитата на нашите потрошувачи е наша примарна обврска.

Производството во сите фабрики во нашиот систем е со најсовремена технологија и во согласност со највисоките стандарди за управување и  квалитет ИСО 9001:2008, ХАЦЦП и ИФС (ИФС-Интернатионал Фоод Стандард), кои потврдуваат дека АГРАГОЛД шеќерот е квалитетен и здравствено сигурен производ.