Добредојдовте во слаткиот свет на шеќерот АГРАГОЛД!

Шеќерот во минатото носел назив бело злато! Сега се нарекува АГРАГОЛД. Сосема оправдано, бидејќи е тука за да ви помогне да ги направите најдобрите торти и колачи, да им даде арома на омилените топли и ладни пијалоци, да ги конзервира највредните и внимателно одбрани состојки на мармаладите и џемовите!

АГРАГОЛД шеќерот е добредојден гостин на сите роденденски забави, на помали или поголеми собири и секогаш го збогатува вашето дружење со најмилите! Тој е основна состојка на секоја вистинска кујна, тука е да ги развесели и гурманите што многу бараат. Со своето присуство го прави вашиот живот едноставно посладок!

На овие страници ќе се запознаете со производите на АГРАГОЛД шеќерот, ќе најдете мноштво забавни содржини и рецепти и едноставно ќе го засладите животот.