Животот е…

како чоколадо

некогаш горчлив, некогаш сладок.

АГРАГОЛД шеќер во прав

АГРАГОЛД шеќерот во прав со својата мека структура, многу слатки моменти ги прави уште послатки.

АГРАГОЛД шеќерот во прав е кристален шеќер сомелен во најфин прав! Ситно мелените кристали на шеќерот лесно се топат и одлично се мешаат со теста, креми, глазури и други состојки при правењето на различни слатки. Идеален е за посипување на готови торти и колачи.

*Совет: АГРАГОЛД шеќерот во прав е 100% природен шеќер без никакви адитиви или додатоци, така што може да се случи, за време на подолготрајно и несоодветно складирање, да дојде до згрутчување. Затоа АГРАГОЛД ви советува, по отворањето на вреќичката, шеќерот да го чувате на суво место и во затворен сад, за да се избегне контакт со влага и на тој начин да се спречи можното згрутчување.