Животот е…

како бонбонијера

исполнета со слатки изненадувања.

АГРАГОЛД Демерара кафеав шеќер

АГРАГОЛД Демерара кафеавиот шеќер зазема посебно место меѓу АГРАГОЛД специјалитетите и внесува егзотичност во вашиот дом.
АГРАГОЛД Демерара кафеавиот шеќер е природен, нерафиниран шеќер од шеќерна трска, наменет за секојдневна консумација и подготовка на храна и пијалоци со ореви, мед, лешници, чоколадо, како и со суво овошје. Тој е одлична алтернатива за белиот шеќер. Со својата природна арома му дава егзотичен вкус на вашето јадење.

*Совет: АГРАГОЛД Демерара кафеавиот шеќер е природен производ и во одредени временски услови може да дојде до стврднување, што не влијае на квалитетот на производот! Истурете го шеќерот во сад, покријте го со влажна крпа, оставете го така да стои преку ноќ и шеќерот ќе ја врати влажноста и повторно ќе стане растресит.