Животот е…

како бајка

во која секоја страница носи нова слатка авантура.

АГРАГОЛД бел кристален шеќер

АГРАГОЛД белиот кристален шеќер е основниот производ од асортиманот на АГРАГОЛД и е омилена состојка на повеќето слатки јадења и пијалаци.

Белиот фин кристален шеќер АГРАГОЛД, во зависност од пазарот, е достапен во хартиено пакување од 1 кг, 5 кг и 25 кг, како и ОПП пакување од 1кг.

Белиот кристален шеќер АГРАГОЛД е со фина гранулација, поради што брзо и лесно се топи во подготовката на колачи и разни слатки.